توضیحات
ود بدون چاک هانتر
ود بدون چاک هانتر کالیبر 12 Hunter Reloading Wad
جهت شروع پر کردن یک فشنگ نیاز به ابزار و وسایلی هست که مقدمتا هر کدوم رو توضیح میدم
1-پوکه
سعی کنید یک پوکه خالی و سالم جهت ریلود استفاده کنید
شل یا همون قسمت پلاستیکی نرم باشه و هیچ گونه پارکی یا لقی در قسمت اتصال به قسمت به اصطلاح برنجی نداشته باشه.
ته پوکه جایی که چاشنی رو نگه میداره سالم باشه و هیچ گونه علایم باد کردگی یا ترک در هیچ قسمت پوکه نباشه
ود بدون چاک هانتر
2-بادگیر پوکه
بعد از شلیک یک فشنگ قسمت برنجی(این قسمت از جنس برنج نیست و با اهن ربا جذب میشه اما به دلیل مصطلح بودن منبعد به اون برنجی میگیم) کمی باد میکنه
و از سایز اصلی خودش کمی بیشتر میشه
این مورد خصوصا در سلاح های نیمه اتومات بیشتر به چشم میخورد
و دلیل اون هم ماندن زمان کم فشنگ در خزانه هست
لذا بادگیری در ریلود فشنگ جهت نیمه اتومات ها توجه بیشتری رو میطلبه
قسمت بوش فلزی تنگ کن ها معمولا دارای سایز یکسان نیست
لذا سعی کنید با کولیس دیجیتال قسمت گشادتر را پیدا کرده
تا اول جهت بادگیری از اون قسمت و در مرحله دوم بادگیری از قسمت تنگ تر استفاده بشه
این تغییر سایز دهانه عمومیت نداره و خیلی از تنگ کن ها با یک سایز هم ساخته شدن
ود بدون چاک هانتر
3-چاشنی گذار و چاشنی درار
از این وسیله برای خارج کردن چاشنی مرده یا کارکرده و جا گذاشتن چاشنی نو استفاده میشه
ود بدون چاک هانتر
4-ترازو
جهت وزن نمودن ساچمه و باروت نیاز به یک ترازو داریم
که چون با رقم های صدم اعشار جهت توزین سرو کار داریم بهتره از ترازوی خوب دقیق و با کارکرد مطمعن استفاده بشه
اهمیت این مورد بسیار زیاده لذا سعی کنید ترازوی خوبی خریده و قبل از استفاده اونو امتحان کنید
به عنوان مثال یک ربع سکه بهار ازادی رو در یک طلا فروشی کاملا دقیق وزن کنید سپس اونو معیار دقت ترازوی خودتون قرار بدین
سر فشنگ ها معمولا یا به صورت ستاره ای یا به صورت رول کریمپ بسته میشه
ولی اونچه که بیشتر رواج داره چرخ کردن به صورت رول یا همون سر طلقی یا کاغدی هست
این وسیله از اهمیت بسیار خاصی برخورداره لذا سعی کنید مارک خوب ایمن با کارکرد خوب بخرین
تا نهایتا بتونین یک کریمپ خوب و تمیز با نهایت دقت داشته باشین
ود بدون چاک هانتر
6-ود
فنجانی/گلدانی همون ود هست که در هر جا با اسامی مختلفی نامیده میشه
جدای از وضایف این قطعه که در قسمت های بعد به نقش و وضایف اون بیشتر صحبت میکنیم
فعلا جهت پر کردن یک فشنگ نیاز به این قطعه هم داریم
این قطعه در شکل ها و جنس های متفاوت در بازار یافت میشه
که معمولا ود نیکا از ود های متداول و خوشنام بازار هست
که میتونین بسته به نیاز اونو در شکل ها و رنگ های متفاوت در بازار پیدا و تهیه کنین
ود بدون چاک هانتر
7-طلق یا مقوا
جهت بستن و کریمپ کردن فشنگ و اینکه ساچمه ها و دیگر متعلقات فشنگ بیرون نریزه نیاز به یک در پوش هست
که میشه از موارد مختلفی چون طلق اماده و یا استفاده و بریدن مناسب و هم سایز داخل پوکه از مواردی چون کارت ویزیت /بطری
های پلاستیی با ضخامت مناسب و…..استفاده کرد
ود بدون چاک هانتر
مدیر فروشگاه –
ود بدون چاک کالیبر 12 پلاستیکی با طول کل 32 میلیمتر و اندازه گلدانی 21 میلی متر مناسب برای ریلود کردن فشنگ های شکاری کالیبر 12 با ساچمه های 1،2،3و… و چهارپاره